iq business

Проведена квалификационна дискусия от 15 ноември 2019 г. PDF Print E-mail


Уважаеми колеги,

На 15-ти ноември 2019 г. се проведе квалификационна дискусия на тема: "Инвестиция в имот (жилищен) - какви са алтернативите? Връзка с оценителския процес. Сервитутите от гледна точка на оценителската дейност." с модератори:

гл. ас. д-р Иво Костов – преподавател в катедра "Икономика и управление на строителството", Икономически университет - Варна, сертифициран оценител на търговски предприятия и вземания, финансови активи и финансови институции, недвижими имоти, машини и съоръжения,

Людмил Велинов - сертифициран оценител на търговски предприятия и вземания, недвижими имоти, машини и съоръжения, земеделски земи и тр. насаждения, права на интелектуалната  и индустриалната собственост  и други фактически отношения, с 25 годишен опит в оценителската дейност. 

С програмата на проведената квалификационна дискусия можете да се запознаете тук.

Работни моменти от събитието може да видите тук.

Съветът на Регионална колегия - Варна към КНОБ благодари на всички колеги, взели участие в квалификационната дискусия.

В случай, че има теми, които Ви интересуват и считате, че ще бъдат полезни за оценителската гилдия, молим не се колебайте да ни пишете на    This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  или да се свържете с нас на телефон: 0879 84 32 11.