iq business

Проведен квалификационен семинар от 19 август 2017г. PDF Print E-mail

 

Уважаеми колеги,

На 19-ти август се проведе квалификационен семинар на тема "Проблеми при изготвяне на пазарни оценки за търговските банки в България. Оценки на доходоносни имоти – бензиностанции. Оценка на инвестиционен проект" с модератор инж. Марио Николов. С програмата на проведения квалификационен семинар можете да се запознаете тук . Участие в него взеха 40 участника. Материалите от него са на разположение за членовете на РК - Варна в офиса на колегията. 

Работни моменти от събитието може да видите тук.

Съветът на Регионална колегия - Варна към КНОБ благодари на всички колеги, взели участие в квалификационния семинар. Резултатите от проведената анкета за проведения квалификационен семинар на 19 август /събота/, можете да разгледате тук.

В случай, че има теми, които Ви интересуват и считате, че ще бъдат полезни за оценителската гилдия, молим не се колебайте да ни пишете на   This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it " style="outline: none;"> This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it   или да се свържете с нас на телефон: 0879 84 32 11.