iq business

„Явлена-Варна“ ООД търси да назначи сертифициран независим оценител! PDF Print E-mail


АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЯВЛЕНА - ГРАД ВАРНА ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ СЕРТИФИЦИРАН НЕЗАВИСИМ ОЦЕНИТЕЛ !
ЯВЛЕНА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ е агенция с 2
2 - годишен опит в сферата на недвижимите имоти и с над 20 офиса на територията на цялата страна. Поради разширяване на дейността си в гр. Варна ЯВЛЕНА-ВАРНА търси да назначи сертифициран независим оценител ! 

Изисквания към кандидатите:
-Сертификат за оценителска правоспособност за оценка на „Недвижими имоти”. Притежание на сертификати за оценка на други активи и познание на нормативната база, прилагана при оценката са предимство ! 
- Опит в оценяването на недвижимите имоти и познаване на материята !

Ако смятате, че нашето предложение Ви интересува и отговаряте на изискванията, моля изпратете автобиография с прикачена актуална снимка. 

Одобрените по документи кандидати, ще получат покана за интервю на посочения електронен адрес или чрез телефонно обаждане. 

„ЯВЛЕНА-ВАРНА“ ООД е дружество със седалище и адрес на управление: гр. Варна, бул. „Княз Борис I“ №9. Информираме Ви, че „ЯВЛЕНА-ВАРНА“ ООД е регистрирано като администратор на лични данни от Комисията за защита на личните данни. Част от данните, които предоставяте доброволно, са лични данни и попадат под специален режим на защита по смисъла на Закон за защита на личните данни. Предоставените от Вас лични данни ще бъдат обработвани единствено за целите на осъществяване на подбор. „ЯВЛЕНА-ВАРНА“ ООД ще обработва, използва и съхранява личните Ви данни, като гарантира опазването им в тайна от трети лица.

Месторабота: гр. Варна

Контакти: гр. Варна, бул. "Княз Борис" № 9, телефони 052 68 00 00 и 0882 68 00 00, e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it