iq business

Проведен квалификационен семинар от 1 декември 2018г. PDF Print E-mail


Уважаеми колеги,

 

На 1-ви декември 2018 г. се проведе квалификационен семинар на тема „ВЪЗВРАЩАЕМОСТ НА ИНВЕСТИЦИЯТА ОТ ИМОТИ ПОД НАЕМ –АПАРТАМЕНТИ. ПРИЛОЖЕНИЕ НА МЕТОДА НА ИЗВЕЖДАНЕ НА ОСТЪТЪЧНАТА СТОЙНОСТ ПРИ ОЦЕНКА НА ОТСТЪПЕНОТО ПРАВО НА СТРОЕЖ”,  лектори GEORGE DOGАRESCU и гл.ас. д-р Иво Костов. С програмата на проведения квалификационен семинар можете да се запознаете тук . Участие в него взеха 46 участника. Материалите от него са на разположение за членовете на РК - Варна в офиса на колегията. 

Работни моменти от събитието може да видите тук.

Съветът на Регионална колегия - Варна към КНОБ благодари на всички колеги, взели участие в квалификационния семинар. Резултатите от проведената анкета за проведения квалификационен семинар на 1 декември /събота/, можете да разгледате тук.

В случай, че има теми, които Ви интересуват и считате, че ще бъдат полезни за оценителската гилдия, молим не се колебайте да ни пишете на  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  или да се свържете с нас на телефон: 0879 84 32 11.